langrennski for klassisk stil

Her tipser vi om de beste langrennskiene til klassisk stil. 

Madshus RedLine Carbon Classic EmPower

Den store utfordreren mot Fischer kom på markedet i 2013! Nytt i år er at Redline-skiene har det nye EmPower-systemet, som består av en chip inne i skien som kan gi deg informasjon om skiene via en app i telefonen din. Madshus tar for alvor opp kampen mot markedsledende Fischer.

Supermyke topper som gir fantastisk følelse, lange overganger mellom feste og glidesone og en godt avveid spennkurve gjør dette til en superski som allerede blir brukt av mange eliteløpere. Madshus Redline kan leveres i en Cold- og en Plus-variant.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM RedLine Carbon Classic Empower

Fischer RCS Classic

RCS-skien fra Fischer er en av merkets mest solgte modeller og har blitt et ikon i langrenns-verdenen. Det er en lett og rask ski med fantastisk avveid balanse som gir en herlig følelse.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Fischer RCS Classic

Atomic Redster SkinTec Classic

En perfekt ski for deg som vil ha en ferdigsmurt ski! SkinTec er en smørefri ski som får karakteren 5+. Denne langrennskien ble en stor suksess i 2012 og den ble utsolgt med en gang. Med SkinTec har du en perfekt treningsski uansett føre. Som konkurranseski er den i sitt rette element på problemføre rundt null grader og i dårlige løyper på klisterføre. Koster ca 4 000 kr.

KLIKK HER FOR MER INFOMASJON OM Atomic Redster SkinTec Classic

Atomic Redster WC Classic

Med denne nye toppmodellen er Atomic på sterk fremmarsj innen langrenns-verdenen. Med Featherlight SDS, en helt ny spennsone. Den holder oppe vekten bedre før festesmøringen tar i snøen. Gir en fantastisk følelse i frasparket! Koster ca 5 000 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Atomic Redster WC Classic

Salomon Equipe RC Classic

Equipe RC fra Salomon gir mye ski for pengene. Dette er en skikkelig bra langrennski med samme vekt som S lab-modellen og likeverdige spesifikasjoner. Nome-kjernen er erstattet med karbon for at skien skal fungere optimalt når du staker mye. En perfekt Vasalopp-ski! Koster ca 3 700 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Salomon Equipe RC Classic