Varemerker

Det er mange varemerker på markedet innen langrenn, vi har tatt med de mest populære.

Atomic
Er et stort varemerke innen langrenn som har langrennski, bindinger, sko, drikkebelter m.m. Atomic satser alltid på skikkelig bra kvalitet og er veldig rimelige når det gjelder f. eks storselgerne Atomic Skintec og Atomic Redster WC Classic.
Klikk her for mer informasjon om Atomics ski og produkter.

 

Alpina
Er et av de største merkene for langrenn og turski. De har levert skistøvler i mange år av ypperste kvalitet. Alpina har sko både til klassisk stil og skøyting. Poplulære modeller: Alpina RCL, Alpina CCL og Alpina ECL Pro.
Klikk her for mer informasjon om Alpinas sko.

 

Bjørn Dæhlie
Er et av verdens største klesmerker utviklet spesielt for langrennski. Kvalitet og komfort er grunnstenene. De har et stort utvalg av klær og blant storselgerne er Dæhlie Pants Winner og Dæhlie Jacket Cross.
Klikk her for mer informasjon om Bjørn Dæhlies produkter.

 

Craft
Er et av verdens største klesmerker for kondisjonsidretter og et viktig segment er bra og funksjonelle produkter til langrenn. Craft har underklær, underbukser, tights, t-shirts, komplette drakter, hansker og luer. Storselger er Craft Zero Extreme Gunde boxer og Craft Elite Windglove. Rimelig og skikkelig bra.
Klikk her for mer informasjon om Crafts klær og produkter.

 

Fischer
Er den største leverandøren av langrennski over hele verden. De selger både langrennski, staver, sko og tilbehør. Den mest populære modellen heter Fischer RCS og har vært på markedet i mange år
Klikk her for mer informasjon om Fischers langrennski og andre produkter.

 

Hestra
Komplett leverandør av hansker for langrennski både for voksne og barn med storselgere som Hestra Gore WS Action Race og Hestra Tracker XC JR.
Klikk her for mer informasjon om Hestra og deres hansker.

 

Lillsport
Er en veldig stor leverandør av hansker til langrenn og trening, både til voksne og barn. Deres største modell er Lillsport Legend og Lillsport Coach.
Klikk her hvis du vil ha mer informasjon om Lillsports hansker.

 

Peltonen
Er et undervurdert finsk skimerke som hade sin storhetstid for et par år siden. De er sakte, men sikkert på vei tilbake på markedet og har fine ski med høy kvalitet. Den mest populære modellen er Peltonen fra Cosmic.
Klikk her for mer informasjon om Peltonen og deres ski.

 

Primateria Sport / Skimateria
Er det av de nyeste selskapene innen preparering av ski, som kommer med sine produkter til glidepreparering og glidesmøring med stormsteg.
Klikk her for mer informasjon om Primateria Sport / Skimateria og deres produkter

 

Red Creek
Er den ledende leverandøren av struktur- og rilleverktøy til langrenn. De har lenge levert superfine rilleverktøy fra Röbäck og har et nært samarbeid med landslaget.
Klikk her for mer informasjon om Red Creek og deres produkter.

 

Rode
Er en leverandør av smøring til langrennski. De har glidesmøring, boksesmøring og klister i sortimentet. Den mest populære modellen er Rode Multigrade og klisteret Rode Rossa.
Klikk her for mer informasjon om Rode og deres smøringer.

 

Rossignol
Er et fransk skimerke som er veldig stort på kontinentet. De har langrennski, sko og tilbehør. Storselgeren som ofte ses i verdenscupen er Rossignol Xium WCS. Rossignol er et av de undervurderte skimerkene, så tør å prøve disse superfine skiene!
Klikk her for mer informasjon om Rossignol og deres produkter.

 

Rottefella
Et godt, gammelt norsk merke og verdens største leverandør av bindinger til langrennski. Deres bindingssystem NNN og nå NIS-systemet sitter som standard på de fleste langrennski som er top of the line. Med storselgere som Rottefella Xclerarator NIS.
Klikk her for mer informasjon om Rottefella og bindinger.

 

Salomon
Er en komplett leverandør innen sportsbransjen med langrenn som en av sine hovedmarkeder. De har langrennski, staver, klær og er størst på sko med toppselgere som Salomon S-Lab og Salomon RC Carbon.
Klikk her for mer informasjon om Salomon og deres produkter.

 

Skistart
Skistart.com er en webbbutikk som er blant de største i Norden på langrennski, med en gedigen kunnskap om ski og smøring.
De har også en egen produksjon av langrennstaver, rotorbørster, sikler, klær og hansker till lanngrenn. Storselgere er Skistarts Vasaloppstav, Skistart Smørejern og roterende børster.
Klikk her for mer informasjon om Skistart.com og deres produkter.

 

Swix
Er en av verdens største leverandører av staver, festesmøring, glidesmøring, pulverfsmøring, smørejern og tilbehør til langrenn. Med storselgere som Swix Star CTq, Swix V40 Blue extra og toppmodellen Swix Triac 2.0 har de vært blant de største leverandørene på markedet i mange år.
Klikk her for mer informasjon om Swix, staver, smøring og andre produkter

 

Toko
Er et av de ledende varemerkene innen glidesmøring og festesmøring, klister, smørejern og tilbehør til langrennski. Storselgere er Toko Jetstream og deres smørejern Toko T8.
Klikk her for mer informasjon om Toko og deres smøringer her.