Pakke med langrennski
Hvis du kjøper en komplett pakke med langrennski, sko, bindinger og i blant også staver får du ikke bare en bedre pris, du får også utstyr som er tilpasset hverandre. Det gir en fantastisk langrennsopplevelse (og resultat i Vasaloppet).

Nedenfor tipser vi om noen av de beste langrennspakkene:

 

Madshus Hypersonic Classic Empower
En av de mest solgte langrennspakkene de siste årene og dermed en skikkelig suksess fra Madshus.

Hypersonic Classis er en toppski for deg som er konkurranseløper. Skien minner om storselgeren Nanosonic, forskjellen er bare 50 gram i vekt. Skiene har nanobelegg og 3D-konstruksjon med lavt spenn.

Pris ca: 5 500 kr. KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Madshus Hypersonic Classic

 

Salomon Equipe RC Classic

En meget rimelig langrennspakke fra Salomon. Du får veldig mye ski for pengene. Selve langrennskien har samme vekt som S-Labskien og tilsvarende spesifikasjoner. I stedet for nomex har skien en karbonkjerne, noe som gir en bra langløpski tilpasset mye staking. Pris ca 5 800 kr for ski, sko og bindinger.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Salomon Equipe RC Classic

 

Fischer SpeedMax Classic

Helt ny og revolusjonerende ski fra velkjente Fischer. Denne langrennskien er raskere enn noen gang, takket være ny teknikk i skien som gjør at parafinopptaket blir bedre og overflaten jevnere. Det gir superglid. Pris ca 9 400 for ski, bindinger og sko.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Fischer SpeedMax Classic

 

Atomic Redster WC Classic

Her er Atomics nye spydspiss! Med disse skiene tar Atomic et stort steg mot toppen i skiverdenen. Dette er en toppmodell til en bra pris. Featherlight SDS spennsone holder vekten oppe, noe som gir en fantastisk følelse i frasparket. Pris ca 7 400 kr for langrennski, sko og bindinger.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Atomic Redster WC Classic