Langrennski til skøyting

Nedenfor får du noen tips om bra langrennski til støyting. Lurer du på noe, finner du mer informasjon under lenkene i hver enkelt langrennski. Hvis du likevel ikke finner svar på dine spørsmål om skismøring etc, tar du kontakt med Skistarts kundetjeneste, som er eksperter på langrenn.

Madshus RedLine Carbon Skate Empower

Med langrennskien Redline har Madshus utviklet en skikkelig monsterski til skøyting. Etter tre års utvikling i samarbeid med verdenseliten, har Redline-skien nå landet på markedet. Rett og slett en versting som ligger på ca 7 000 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM RedLine Carbon Skate

Fischers Speedmax Skate

Her er Fischer med en helt ny og revolusjonerende langrennski. Speedmax er en ski som er raskere enn noen gang tidligere! Takket være ny produksjonsteknikk blir parafinopptaket i skien bedre og får en jevnere overflate, som gir magisk friksjonsfri glid. Skien er produsert i et begrenset opplag og ligger på ca 7 000 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Fischers Speedmax Skate

Salomon S-lab Skate

S-LAB Skate er Salomons nye konkurranseski! Nomex-kjernen gir en hard ski som går fort i harde skispor. I kombinasjon med spesialbelegget får du en vanvittig rask ski, uansett føre. Koster ca 4 500 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Salomon S-lab Skate

 

Oneway Premio 10 Skate

Verdenscup-skien Premio 10 Skate er en meget lett konstruksjon av nomex og karbon. Dette gir en herlig lett følelse i oppoverbakker og stabilitet uansett hvilket føre du går på. Premio 10 er en ski som holder høyeste verdensklasse, ikke minst takket være det velkjente G5 zeolittbelegget. Koster ca 4 500 kr.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM Oneway Premio 10 Skate