Er det mulig å kjøpe langrennski på nettet?

Er det mulig å kjøpe langrennski på nettet? Er det ikke bedre å stå på et spenn-brett i en fysisk butikk for å være sikker på å få riktige ski?

Ja, du kan kjøpe langrennski på nettet, men det gjelder å være nøye med valg av butikk. Mange fysiske butikker har mange ansatte som jobber på forskjellige avdelinger, noe som dessverre kan påvirke kompetansen negativt. Det er ikke bra når du skal finne den perfekte skien for deg. Når du står på et spenn-brett, ser du bare belastningen på skiene med din egenvekt. Bakdelen med spenn-brettet er at du aldri kan stå helt jevnt på det, du kommer til å vingle selv om du holder i et par staver.

Det finnes noen spesialistbutikker på nettet som virkelig kan sine saker og som ikke selger deg ski som ikke passer deg 100 prosent. Det er kvalitet som gjelder, ikke kvantitet. Disse butikkene måler skiene med en spenn-måler som belaster skiene med en valgfri vekt og som kan måle det nøyaktige spennet uten at du står på dem.

Se gjerne denne filmen om hvordan Skistart velger ut kundenes ski på denne måten. Vi bruker en spenn-måler fra Eiker & Skimateria.